vineri, 20 ianuarie 2012

Par drept de la ihair


Mi-am dorit mereu par drept ,nu mi-a placut parul meu niciodata(nu-i nici cret cret nici drept..e ondulat pe la varfuri si ma scoatea din sarite cand il vedeam asa..dar am ajuns sa  ma inteleg cu el:D)Embrace messy hair,embrace messy hair that's the spirit!
In incercarea mea de a-l indrepta,am folosit o perioada peria(cu care nu prea ma descurc) apoi placa de par de la Rowenta de care sunt foarte multumita dar pierd cam mult timp pe care l-as putea folosi facand altceva.
Am dat acum cateva zile peste site-ul de la ihair
''Metoda braziliana de indreptare este un tratament pe baza de keratina care indreapta natural parul fara substante chimice dure.Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului.Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au par rebel sau deteriorat.

Dureaza pana la 4 luni ,ramane neted dupa ploaie,nu se increteste  la contactul cu orice forma de umiditate.''
Ar fi visul meu:X dar e destul de scump respectiv(690 ron pentru parul lung) asa ca nu stiu daca merita pentru 4 luni sa dai aproape 700 ron.Exista si cateva inconveniente:  s-a demonstrat că tratamentele cunoscute drept braziliene conțin, pe lângă  keratină, și o cantitate de formaldehidă (un compus cancerigen cu risc de a fi inhalat). Deși producătorii spun că orice vapori de formaldehidă emanați în timpul tratamentului sunt sub limita considerată a fi riscantă pentru sănătate. Dezavantajul este că vei avea în continuare nevoie de placa de întins părul, dar vei termina mult mai rapid, pentru că tratamentul o va ajuta.(sursa)

Ihair mai introduce o metoda ceva mai dractica :Indreptarea permanenta japoneza a parului.Este ideală pentru un păr rebel, dar nu prea buclat. În timpul tratamentului, părului îi este aplicată o soluție ce conține un agent chimic ce pătrunde în structura firului de păr, modelând fiecare șuviță în parte. Se spală apoi părul, se usucă și se întinde cu grijă cu o placă specială. Se aplică apoi un neutralizant, ce "sigilează" noua formă a părului. Procedeul complet poate dura chiar și până la 8 ore (în funcție de structura și lungimea firului de păr), dar la capătul lui vei avea efectul dorit: un păr întins, strălucitor, cu un aspect sănătos, și - ce este mai important - este un look ce nu va dispărea a doua zi sau la prima spălare! Iată un sfat de la specialiști: timp de trei zile după tratament nu ai voie să îți uzi părul sau, de exemplu, să îl prinzi în coadă. Reversul medaliei este că deși ți-ai dorit un păr drept pe termen lung fără a fi nevoit să folosești placa de întins în fiecare zi, nu vei putea să îl mai ondulezi ocazional, nici măcar cu ondulatorul sau cu bigudiuri.

 Dezavantaj: este un procedeu chimic, aproximativ similar cu aplicarea soluțiilor de permanent, așadar nu te aștepta să nu îți agreseze firul de păr. O va face... și încă foarte serios, mai ales dacă i-ai mai aplicat anterior și alte tratamente de șoc, gen decolorare sau vopsiri repetate, în nuanțe de blond. Așa că, dacă ajungi la un stilist pentru metoda japoneză, nu uita să îi vorbești despre toate transformările la care ți-ai supus părul... Chiar și vopsirea cu henna contează, pentru că ar putea să nu reacționeze bine la aplicarea tratamentului.  (sursa)


Voi ce parere  aveti de cele 2 metode?
Have a great day babes!

Marra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu