vineri, 12 august 2011

Rosu corai/Verde menta


















Acum cateva zile mi-am facut curat prin dulap si am dat peste rochia verde menta pe care mi-am luat-o pentru nunta unui verisor(din pacate vara e pe sfarsite si nu stiu daca o sa mai am ocazia sa o port).Anyway vara aceasta rosul corai si verdele menta au fost vedetele verii,intalnindu-se in toate accesoriile,rochitele,bijuteriile si nu in cele din urma in machiaje sau manichiura.Pe langa aceste doua culori ,s-au mai purtat rozul prafuit,peach-ul(este vorba de o nuanta de piersica foarte foarte deschisa,aproape nude) si nuantele de albastru,de la cel electric pana la baby blue.
Voi ce ati purtat vara aceasta?

Have a great day!


Marra

Sursa poze:weheartit.com

7 comentarii:

  1. imi place rochita ta! eu mi`am luat o rochita din voal de culoarea untului! :D vroiam corai dar daca asta mi`a sarit in ochi...prima vazuta-probata-luata acasa :))
    spre bucuria mea am 4 nunti pana in octombrie! :)) ca sa ma satur de ea ma gandesc sa o port la toate 4 :)) nu ma intereseaza ce spun altii mie imi place si gata ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) eu am cautat o saptamana rochii si am luat-o dintr-un magazin in care am intrat petru prima data si cu cateva zile inainte de nunta(deci un fel de multe vazute-fara speranta-ultima sansa:)))
    Si ivoire e o culoare foarte frumoasa:X:X:X:X si daca tie iti place asta e cel mai important

    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place foarte mult rochia ta verde menta!
    O vad pe Jarah Jessica Parker intr-o fusta foooooarte frumoasa intr-un coltisor de poza.:X

    In vara aceasta am mers pe ivoire mai mult, eu sunt mai inchisa la ten si mi se pare ca nu prea ma prinde coraiul- ca se amesteca cu nuanta pielii si iese un fel de zapaceala. Fetelor din pozele tale, cu pielea foarte alba le sta minunat in corai!

    Pup;*

    RăspundețiȘtergere
  4. merci Aurora.mie imi place foarte mult pentru ca e cu spatele gol si face si niste boobs wooow:))

    RăspundețiȘtergere
  5. este foarte frumosa rochita!ai purtat-o la o nunta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Combinatia de culori din a patra poza e geniala.

    RăspundețiȘtergere