marți, 9 august 2011

My collection







Cerceii sunt pasiunea mea(deci va dati seama de unde vine si numele blogului:)) si de cand ma stiu am avut un crush pentru ei.Am promis intr-o postare anterioara ca o sa va arat colectia mea de cercei.Am avut la un moment dat peste 150 de perechi de cercei pentru ca numai asta visam si numai asta primeam ba de ziua mea ,ba de sfanta maria,de sarbatori...Stiti ca pentru majoritatea oamenilor e greu sa cumpere cadouri dar la mine era foarte simplu''Ce-i cumparam Marei?Cercei!'' Problem solved!:))
Sper sa va placa!Eu ador fiecare cercelus si nu e pereche care sa nu fi fost purtata vreodata(Am perioade cand port doar pe ureche,micuti si am perioade cand port numai zdranganele:D)

Enjoy and have a great day!
Marra

5 comentarii:

  1. Ii vreau pe toti.150:O
    Si eu o pasiune pentru cercei, dar nu am ajuns inca la un numar asa mare.Ma enerveaza faptul ca ii mai pierd unii.Imi plac cei mari,candelabru.Daca stau bine sa ma gandesc, nu am cercei mici, bobita.
    Felicitari pentru colectie si la cat mai multe perechi!

    RăspundețiȘtergere
  2. merci Ada.Si eu am pierdut mmmuuuuulte perechi la viata mea,si dupa unii mai ''sufar'' si acum:))

    RăspundețiȘtergere
  3. draguti...dar eu vreau sa vad facuti de tine! sunt cei mai tari! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ale eu nu prea port ce e facut de mine:D imi place sa vad la altii si sa-i admir:D:*

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt cateva accesorii pe care le fac si de care ma indragostesc foarte tare si ii pastrez... ;)) nu prea tin nici eu pt mine...in schimb mi-am facut 2 seturi cu cristale swarovski dragalase :X:X:X

    RăspundețiȘtergere