duminică, 21 august 2011

Inghetata de banane










Am fost ieri la ziua prietenei mele super Mirela(adica pe 18 a fost ziua ei dar eu eram la mare ,asa ca am sarbatorit ieri cu ea).De fiecare data cand ma duc la ea ma rasfata cu toate bunatatile si ieri nu a facut exceptie oferindu-mi cuburi cu lapte(absolut delicioase),tiramisu si inghetata cu banane.A primit de ziua ei o masina de facut gelato si i-a si facut proba:cuva speciala trebuie tinuta o zi la congelator ,apoi se amesteca toate ingredientele conform retetei alese si se toarna compozitia cate putin pentru a nu se prinde de peretii inghetati ai masinii.Cam atat trebuie facut,restul face ea:D Va las cu pozele si eu continui sa-mi fac bagajele pentru ca plec la Sighisoara(numai pe drumuri stau:))
V-am pupat and have a great day!

Marra

2 comentarii:

  1. La multi ani prietenei tale!:*
    Mi-ai facut asa o pofta cu inghetata de banane. Eu din pacate nu am aparat pentru inghetata, dar cred ca o pot face in congelator, nu?
    Ce frumos ca pleci la Sighisoara, eu abia peste o luna voi mai avea o mica vacanta de 2-3 zile undeva la munte. Si abia astept sa imi fac si eu bagajele: este partea mea preferata. Mai neplacut este sa le desfac cand ma intorc acasa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) si la mine e la fel.eu nu am fost niciodata la Sighisoara dar deja imi place extrem de mult si nu mai vreau sa mai plec.E atat de liniste si atata verdeata :Xsuperb.poate ajung si la brasov ca nu am mai fost pe acolo de cand eram in clasa a 6a:))
    te-am pupat Aurora draga

    RăspundețiȘtergere