Dupa briosele acestea ma declar fana pe viata a fulgilor de cocos!
Pentru briose:
3 oua intregi
100 g smantana
100 g unt topit
150 g zahar
3 linguri cu cacao neagra
1 praf de copt
esenta de vanilie
200 g faina
Pentru crema:
2 albusuri
100 g fulgi de nuca de cocos
10 linguri cu zahar
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat bine cu mixerul si zaharul pana apar tepi si nu mai curge.Se adauga apoi galbenusurile,untul topit ,smantana,esenta de vanilie ,faina amestecata cu praful de copt si cacaua.Se amesteca totul de cateva ori(in nici un caz cu mixerul! ).
Se preincalzeste cuptorul.
Crema se prepara din albusurile batute spuma cu zahar ,adaugandu-se apoi fulgii de cocos si esenta.
Turnam aluatul in forme si punem un prim strat in fiecare forma .Asezam apoi o lingura cu crema de cocos si inca un strat de aluat ,cat sa acopere toata crema.
Coacem briosele 15-20 minute iar cu 5 minute inainte sa le scoateti puneti bezea intr-un pos si ornati briosele fierbinti ,apoi bagati la cuptor pana bezeaua devine aurie .
Have a great day babes!:*
Marra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu