duminică, 25 septembrie 2011

Negresa cu visine



Ieri am fost fooooarte foarte harnica:))Am facut si negresa(nu sunt fana negresa dar asta cu visine chiar mi-a placut) si briose pe care le-am ornat (nu prea artistic :))Despre briose in postarea urmatoare:D

Ingrediente:
600 gr faina
250 gr zahar
100 ml lapte
3 linguri cacao
6 linguri gem de visine
200 gr miez de nuca
coaja rasa de la o lamaie/portocala
esenta de rom
1 praf de copt

Se amesteca intr-un bol uleiul,zaharul,esenta de rom,coaja de lamaiei,gemul si 300 ml apa.Se adauga faina cu praful de copt si pudra de cacao.Dupa omogenizarea completa se adauga miezul de nuca rupt bucati.Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul bine incins pentru 40-50 de minute .
O zi frumoasa!
Marra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu