duminică, 28 august 2011
Blackberry muffins with rasberry jam
Visez la briose de mult timp..cu crema,cu ciocolata,glazurate...yammyyyy..si m-am decis sa fac si eu,ca doar maini am:))Aveam culese de la Covasna mure proaspete,am cautat o reteta pe goodfood.ro si au iesit niste muffins extraordinar de bune:X
Reteta o gasiti aici(http://www.goodfood.ro/reteta/briose-cu-dulceata-de-mure-1516.html) si daca incercati si altceva let me know(eu o sa fac cat de curand briose cu fulgi de ciocolata si crema de vanilie)
In reteta scria ca ies 12 briose,dar mie mi-au iesit 12 mai micute si 2 mari pe care le-am copt la treapta 4 la aragaz (180 de grade c) 20 de minute.Pentru glazura gasiti retete tot pe goodfood.ro sau dati o cautare pe google ,dar la mine am zis ca merge mai bine gemul mamei de zmeura:D
Have a great day!
Marra
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Vai,cum le-am ratat.
RăspundețiȘtergereAbia acum, plimbandu-ma pe blogul tau Marra am zarit aceste delicioase prajiturele. Mure momentan nu am, trebuie sa fac rost, dar dulceata de zmeura am din belsug, asa ca cel putin in privinta glazurii am rezolvat problema.
Cand ma uit la cat de putin aluat ai pus initial si la cat de mari au crescut briosele in timpul coacerii, nu ma pot gandi decat la faptul ca sunt super-pufoase !:*
super pufoase si super bune.niste pufosenii:)) astazi mi-am luat forme de silicon inimioare ,sa fac briose in ele.abia astept sa vad ce iese!nu stiu de ce Aurora dar nu mai pot iesi din bucatarie de vreo saptamana!:))
RăspundețiȘtergere