vineri, 17 februarie 2012

Fursecuri cu ciocolata




Am lipsit o perioada de pe blog pentru ca am mai avut niste examene de dat ,dar saptamana aceasta revin cu forte proaspete:D
Ingrediente
110 gr unt la temperatura camerei
220 gr zahar
1 ou
200 gr faina
50 gr cacao
1 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf de sare
esenta de vanilie
150 ml iaurt
100 ml lapte
 Pentru glazura am folosit glazura de la Doctor Oetcker
 

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade celsius si se pregateste o tava  mare tapetata cu hartie de copt.Cerneti faina cu cacaua,bicarbonatul si sarea .
Se bate  untul cu  zaharul pana se face o crema,apoi adaugati oul,esenta de vanilie,iaurtul si laptele,batand dupa fiecare ,apoi amestecul de faina.

Faceti mici rotunduri de aluat in tava de copt,nu foarte apropiate unele de altele pentru ca se vor mari fursecurile.Coaceti 8-10 minute.(Puteti adauga si nuci taiate grosier in compozitie sau nuca de cocos)
Dupa ce le lasati sa se raceasca ,se pregateste glazura dupa cum scrie pe ambalaj si se orneaza dupa imaginatie.Merg cu un pahar de lapte la micul dejun:D

Have a great day!

Marra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu