joi, 16 septembrie 2010
Ophelia -franjuri,rosu pasional,ochi mari si frumosi care transmit energie ,fata exuberanta si indrazneata pe care toata lumea vrea sa o cunoasca.Ii place sa atraga priviri:si din stanga si din dreapta toti se uita la ea...Are incredere in fortele proprii si cateodata ii manipuleaza pe cei din jur pentru a obtine ceea ...ce vrea.Si fata asta cu siguranta stie ce vrea de la viata!
Bella -dantela, romantic, fata delicata care arunca un val de mister oriunde merge.Este constienta de ceea ce poate asa ca mereu observa si studiaza inainte sa se apropie.Nu face niciodata ea primul pas-e regula de aur.Ii plac perlele si tocurile,adora sa citeasca romane de dragoste si poate sa si planga un pic la filme dar asta nu trebuie sa stie nimeni.Afiseaza o imagine de ''femme fatale'' si s-ar putea crede ca e aroganta dar de fapt are un suflet de copil.

In fiecare dintre noi se gaseste un pic de Bella sau Ophelia.Multumesc dragelor mele prietene care mi-au fost si modele pentru o zi :Roxana M. ,Alexandra I.,Elena I.,Evelina L.
Make-up by Elena I.
Dragul nostru fotograf Angel Ionescu2 comentarii: